Bemutatkozás

Cégünk az ABLAK ÉPSZER KFT. 7541 Kaposvár, Kaposfüredi u.285. szám alatt, egy új telephelyen található. Műanyag nyílászárók gyártásával, javításával foglakozunk, felméréstől a beépítésig. Üzemünket a bevált és megbízható alapanyagok használata, a nyugati gyártástechnológia, a német gépsorokon történő gyártás jellemzi, kedvező áron. Cégünk 1986 áprilisában alakult, azóta működünk.

 

Vállalatunk a Vásárlók tökéletes kiszolgálására kötelezte el magát. Kömmerling KM-3 kamrás, Kömmerling Eurofutur Elegance és Classic - 5 kamrás profillal dolgozunk egyedi méretekben is. Olcsóbb profilkínálatunkból választhatja a Winhouse termékcsalád nyílászáróit is.

 

Gyártunk nyílászárókat íves és alakos formában, valamint télikerteket, teraszokat, előtetőket igény szerinti színben, formában és üvegezéssel. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, szívesen látjuk új telephelyünkön, ahol igényesen kialakított bemutató termünkben tetszése szerint válogathat kínálatunkból, vagy látogasson el honlapunkra ahol megtekintheti referencia munkáinkat.

 

Tekintse meg típusvizsgálati bizonyítványunkat (.pdf, 2.2 MB).

 

Okleveleink:

 

Ablak-Épszer Kft. MSZ EN ISO 9001:2009 Ablak-Épszer Kft. 25 éves

Nyílászárók

Nyílászáróink legfőbb jellemzői a kivitelezés magas minősége, innovatív funkcionális megoldások, a biztonság és az energiatakarékosság szem előtt tartása.
Nyílászáróink

Szakértői tanácsok

Új ház tervezése során az egyik legfontosabb elem a megfelelő ablakok kiválasztása.Az alapvető tényezők, amelyekre érdemes figyelni az ablakok minősége és osztályba sorolása.

Mielőtt döntene...

Referenciák

Cégünk ország szerte több ezer nyílászárót épített be megalakulásunk óta. Az elmúlt 26 év alatt lakóházak, iskolák, ipari- és egyébb intézmények is voltak megrendelőink között.
Referenciák