Ablak-Épszer Kft – üdvözlet a webhelyen!


Üdvözlöm az Ablak Épszer honlapján!

Cégünk műanyag nyílászárók forgalmazásával, beszerelésével és karbantartásával foglalkozik immár 25 éve. Ez idő alatt több ezer ingatlanon dolgozott csapatunk, megszerezve megrendelőink nagyfokú elégedettségét. Munkánk szilárd alapjait a precizitás, és a minőség magas színvonala jellemzi.

Bővebb informácó

Tudte-e, hogy...?

...a jó minőségű nyílászáró hosszú távon a legjobban megtérülő befektetések között szerepel. Magyarországon átlagosan évente 6-7 hónapot kell fűteni. Ilyenkor egy átlagos család energiafelhasználásának közel 70%-át a fűtés teszi ki. Egy jó nyílászsáróval évente többszázezer forintot is megspórólhat.

Bővebb informácó

Mindenünk a minőség!

Cégünk a legújabb technológiákat ötvözi munkatársaink többéves szakmai tudásával. Innovatív megoldásaink országos hírnevet szerzett szervezetünk számára, hozzásegítve számos neves szakmai minősítés megszerzéséhez. Azonban mindezek háttérbe szorulnak, mivel a legnagyobb elismerés számunkra, az Ön elégedettségének elnyerése.

Bővebb informácó

 

Nyílászárók

Nyílászáróink legfőbb jellemzői a kivitelezés magas minősége, innovatív funkcionális megoldások, a biztonság és az energiatakarékosság szem előtt tartása.
Nyílászáróink

Szakértői tanácsok

Új ház tervezése során az egyik legfontosabb elem a megfelelő ablakok kiválasztása.Az alapvető tényezők, amelyekre érdemes figyelni az ablakok minősége és osztályba sorolása.

Mielőtt döntene...

Referenciák

Cégünk ország szerte több ezer nyílászárót épített be megalakulásunk óta. Az elmúlt 26 év alatt lakóházak, iskolák, ipari- és egyébb intézmények is voltak megrendelőink között.
Referenciák