Termékeink

Kömmerling 76 MD

A Profine GmbH legújabb fejlesztése a Kömmerling 76 MD középtömítéses profilrendszer 76 mm beépítési mélységgel, maximum 48 mm-s háromrétegű üvegszerkezet elhelyezésének lehetőségével. A nyílászáró hőátbocsátási értéke (Uw) legideálisabb esetben 0,73 W/m2K, ami már passzívházakba is szerelhető.

Premidoor

A PremiDoor emelő-toló ajtó lehetővé teszi különösen nagy nyílások, mint pl.: kerti kijáró, vagy egy teraszajtó rugalmas és nagy fényintenzitású kialakítását. Ezáltal a lakóterek összenyílnak a kerttel, a teraszok maguk is lakótérré válnak. Szerelhető süllyesztett küszöbbel, illetve burkolatra rögzített speciális sínszerkezettel.

Nyílászárók

Nyílászáróink legfőbb jellemzői a kivitelezés magas minősége, innovatív funkcionális megoldások, a biztonság és az energiatakarékosság szem előtt tartása.
Nyílászáróink

Szakértői tanácsok

Új ház tervezése során az egyik legfontosabb elem a megfelelő ablakok kiválasztása.Az alapvető tényezők, amelyekre érdemes figyelni az ablakok minősége és osztályba sorolása.

Mielőtt döntene...

Referenciák

Cégünk ország szerte több ezer nyílászárót épített be megalakulásunk óta. Az elmúlt 26 év alatt lakóházak, iskolák, ipari- és egyébb intézmények is voltak megrendelőink között.
Referenciák